Stuur een bericht

  • +31 (0)6 152 162 35
  • Mr JM de Kempenaersingel 75
  • info@odpg.nl
Welkom

Welkom

Ouder de Pannen is een erkend en geregistreerd gastouderbureau dat bemiddelt in kwalitatief goede gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar in de regio Arnhem. Onder de Pannen biedt u kleinschalige kinderopvang in een huiselijke sfeer met een vaste, bekwame gastouder die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van kinderen. Uw kind wordt liefdevol opgevangen in een gastgezin waar het rustig en vertrouwd kan spelen, waar het zichzelf mag zijn, zich in eigen tempo kan ontwikkelen en de wereld om zich heen rustig kan ontdekken. Uw kind heeft een tweede thuis, uw kind is veilig en vertrouwd “Onder de Pannen”, zodat u met een gerust hart aan het werk kunt.

uk en puk

Voor de jongste kinderen van 0 tot 4 jaar bieden we gastouderopvang met een educatief programma. Hiervoor maken we gebruik van de methode “Uk & Puk”. Dit is dezelfde methode waar veel kinderdagverblijven mee werken en VVE gecertificeerd is. Deze methode bestaat uit tien thema’s, die in willekeurige volgorde worden gebruikt in twee jaar. De pop Puk neemt een belangrijke plek in binnen de groep. Via Puk worden de kinderen betrokken bij de activiteiten. Op een speelse manier, die past bij de belevingswereld van het kind, worden taal-, sociaal-emotionele- en cognitieve ontwikkeling gestimuleerd.

Ons gastouderbureau biedt pedagogische ondersteuning, geeft advies en verzorgt scholing en trainingen voor gastouders, daarnaast houden wij toezicht op de verschillende opvanglocaties en ondersteunen we in het veiligheids- en gezondheidsbeleid.

Wij bieden oprechte aandacht voor de vraagouder en gastouder. Wij staan voor persoonlijke begeleiding om tot een perfecte match te komen tussen kind en gastouder. 

gastouder zoeken informatie aanvragen