Stuur een bericht

  • +31 (0)6 152 162 35
  • Mr JM de Kempenaersingel 75
  • info@odpg.nl
Onder de Pannen

Onder de Pannen

Gastouderopvang is kleinschalige kinderopvang die zoveel mogelijk overeenkomt met de thuissituatie. Wij geloven dat jonge kinderen zich het beste ontwikkelen en zich het prettigst voelen in een gezinssituatie. Dus geen grote groepen met meerdere leidsters in een grote ruimte, maar een kleine groep in een woonhuis met een vaste gastouder. 

Met die visie is Onder de Pannen jaren actief geweest als gastouderopvang. In 2017 besloot ik mijn ervaring als leerkracht, rondleider en coach te combineren met mijn passie voor de gastouderopvang en het werken met Uk & Puk. Gastouderbureau Onder de Pannen is hieruit voortgekomen. Ik wil de gastouderopvang goed op de kaart zetten en samen met gastouders een kwalitatief goede vorm van kinderopvang bieden, met de zekerheid van vaste, deskundige leidsters en de juiste verzorging en begeleiding voor kinderen. Onder de Pannen biedt gastouderopvang met een educatief programma.

MarianneMijn naam is Marianne Blom-Mudde, ik ben als eigenaar actief betrokken bij Onder de Pannen en werk  hier onder andere als pedagogisch ondersteuner. Ik begeleid ouders en gastouders in de zoektocht naar een passende vorm van kinderopvang en geef trainingen en ondersteuning aan gastouders. Ik heb jarenlang gewerkt met de verschillende fases van het educatieve programma van Zwijssen voor jonge kinderen, waar Uk & Puk een onderdeel van is. Deze tijd in de kinderopvang, peuterspeelzaal en het kleuteronderwijs hebben mij doen besluiten om dit programma ook als leidraad te gaan gebruiken binnen de gastouderopvang. Naast Onder de Pannen kunt u mij ook tegenkomen als gids in Burgers Zoo of als kindercoach.