Stuur een bericht

  • +31 (0)6 152 162 35
  • Mr JM de Kempenaersingel 75
  • info@odpg.nl
Professionele gastouders

Professionele gastouders

Onder de Pannen biedt gastouderopvang met iets extra’s. Gastouders die met ons samenwerken zijn enthousiast, liefdevol en hebben passie voor hun vak. Zij zijn bereid om net dat stapje extra te doen zodat zij jou en je kind de beste gastouderopvang kunnen bieden. Alle gastouders waar wij mee samenwerken hebben een gedegen opleiding genoten en werken in hun opvanglocatie met een educatief programma zodat zij naast veiligheid, gezondheid en geborgenheid ook de ontwikkeling van uw kind zo goed mogelijk kunnen stimuleren.

Ons gastouderbureau ondersteunt de gastouders in hun vak. Wij bieden deskundigheidstrainingen en begeleiden gastouders bij het onderhouden en ontwikkelen van hun professionele kennis en vaardigheden. Om de kwaliteit van de gastouderopvang te kunnen waarborgen hebben wij een aantal eisen gesteld aan de opvanglocaties als wel aan de gastouders die met ons samen werken. Wij zien er als gastouderbureau op toe dat gastouders handelen volgens het pedagogisch beleidsplan en begeleiden de gastouders hierin. Ons gastouderbureau heeft regelmatig contact met de gastouders. Wij komen jaarlijks langs en kijken dan mee met een risico-inventarisatie op elke opvanglocatie, ook brengen we jaarlijks iedere gastouder een bezoek om de voortgang te bespreken.

Een uitgebreid overzicht van alle kwaliteitseisen die wij stellen aan onze gastouders kun je vinden in ons pedagogisch beleid.

Wij bemiddelen en ondersteunen gastouders in de omgeving van Arnhem. De gastouders die met ons samenwerken zijn zelfstandig ondernemer en runnen een eigen opvanglocatie. De verschillende opvanglocaties bieden verschillende mogelijkheden. Ook de passie van de gastouder en de verschillende kwaliteiten zorgen voor een gevarieerd aanbod. Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een leuke professionele gastouder.