Stuur een bericht

  • +31 (0)6 152 162 35
  • Mr JM de Kempenaersingel 75
  • info@odpg.nl
Scholing

Scholing

GOB Onder de Pannen staat voor kwalitatief goede gastouderopvang. Wij vinden het daarom belangrijk om te kijken naar de kwaliteiten en professionele kennis van gastouders. GOB Onder de Pannen biedt gastouders de mogelijkheid om een training te volgen in een educatief programma dat voldoet aan de eisen van de kinderopvang. Dit educatieve programma biedt handvatten in de dagelijkse praktijk en biedt ondersteuning en stimulering van de ontwikkeling van jonge kinderen.

Jaarlijks wordt er door ons gastouderbureau een training eerste hulp bij kinderongevallen aangeboden. Alle gastouders blijven zo in het bezit van een geldig EHBO-certificaat. Daarnaast bieden wij begeleiding en ondersteuning in de vorm van (bij)scholing, visie-werkgroepen en huisbezoeken en er worden trainingen en bijeenkomsten in de vorm van informatieve lezingen of workshops georganiseerd. Op deze manier bieden we de gastouders de gelegenheid om hun pedagogische kennis te vergroten, ideeën op te doen en ervaringen uit te wisselen met andere gastouders. Dit verbetert en bewaakt de kwaliteit van de deskundigheid van de gastouder.

Tijdens evaluatiegesprekken die wij jaarlijks houden met alle gastouders, is er ruimte om persoonlijke behoeften aan trainingen aan te geven.