Stuur een bericht

  • +31 (0)6 152 162 35
  • Mr JM de Kempenaersingel 75
  • info@odpg.nl
Gastouder worden

Gastouder worden

Spreekt onze service en ondersteuning jou aan en lijkt het je leuk om als gastouder met ons samen te werken? Dan nodigen we je graag uit om verder kennis te maken! GOB Onder de Pannen staat voor kwalitatief goede gastouderopvang. Wij vinden het daarom belangrijk om te kijken naar de kwaliteiten en professionele kennis van gastouders. Wij zijn op zoek naar gastouders die enthousiast zijn over hun vak, die zich graag profileren en die een stapje extra willen doen door een educatief programma te bieden in hun gastouderopvang. Ervaring met een educatief programma is meegenomen, maar is geen vereiste, wij bieden je de materialen voor de methode Uk&Puk en een basistraining, zodat je snel en professioneel aan het werk kunt.

Ben jij?

  • minimaal 20 jaar
  • in het bezit van een erkend diploma met Pedagogische achtergrond, minimaal MBO-3 niveau
  • in het bezit van praktische pedagogische ervaring
  • enthousiast over het werken met een educatief programma en sta je open voor ondersteuning en begeleiding door Onder de Pannen

 

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of de visie en de werkwijze van jou als gastouder overeenkomt met die van ons als gastouderbureau en of onze manier van werken aansluit bij je ondersteuningsbehoefte. De pedagogisch begeleider zal naar aanleiding van dit gesprek, in combinatie met je kwalificaties, bekijken of je kan worden opgenomen in ons gastouderbestand. Een gastouder werkt als zelfstandig ondernemer, zij runt een eigen opvanglocatie en gaat met ons een samenwerkingsverband aan zodat wij voor haar kunnen bemiddelen, adviseren en ondersteuning kunnen bieden aan haar gastouderopvang. Het ondersteuningsabonnement onderstreept dit gegeven. Wij doen er alles aan om de gastouder als zelfstandige op de opvangmarkt te houden, ook in de ogen van de belastingdienst.

Wil je graag aan het werk als gastouder maar heb je nog geen ervaring en ben je nog opzoek naar een erkende opleiding? Wij helpen je graag! Stuur ons een berichtje met je hulpvraag en dan denken wij met je mee.