Stuur een bericht

  • +31 (0)6 152 162 35
  • Mr JM de Kempenaersingel 75
  • info@odpg.nl
Uk & Puk voor gastouders

Uk & Puk voor gastouders

Steeds meer gastouders richten zich op hun professionaliteit. Zij zorgen er daarmee niet alleen voor dat kinderen in een huiselijke omgeving worden opgevangen, maar ook dat zij kinderen volgen en stimuleren in hun ontwikkeling, bij voorkeur met een erkend VVE programma.

Speciaal voor gastouders is er een training in het werken met het vve-programma Uk & Puk. In deze training Uk & Puk voor gastouders leer je op een goede manier te werken met het vve-programma Uk & Puk en daarmee doelgericht de ontwikkelingskansen van kinderen te vergroten. Er wordt ingegaan op de wijze waarop je met de thema’s kunt omgaan, hoe je een rijke speelleeromgeving creëert bij de thema’s en op de mogelijkheid om echte activiteiten te ondernemen, routines in het gastgezin te implementeren en ouders te betrekken bij de manier van werken. Zo werk je doelgericht en bewust aan de brede ontwikkeling van jonge kinderen. Tevens worden aanknopingspunten om binnen de gastouderopvang met het programma Uk & Puk te werken uitgebreid besproken. Je ontvangt tijdens deze praktische eendaagse training een katern, speciaal geschreven voor gastouders, waarin alles nog eens uitgebreid staat beschreven.

Data:
Donderdag 22 maart 2018
Donderdag 6 september 2018

Waar: CED-Groep, Dwerggras 30, 3068 PC Rotterdam.

Tijd 10.00 uur - 16.00 uur

Wil je graag deelnemen aan deze cursus? Laat het weten aan ons gastouderbureau, indien je in ons bestand staat kunnen wij je aanmelden. Bij meerdere aanmeldingen zal de cursus worden gegeven in Arnhem.